завантаження

Як якісно укласти асфальтове покриття?

Як якісно укласти асфальтове покриття?

Як якісно укласти асфальтове покриття?

Компанія «МіШеМ» довгий час займається будівництвом доріг. Наша компанія має великий досвід будівництва як абсолютно нової асфальтної дороги, так і якісний ремонт асфальтного покриття.

Ми вкладаємо асфальт на дороги, вулиці, тротуари, паркінги, майданчики. Щоб асфальтове покриття було якісним та прослужило довго, потрібно обов'язково дотримуватися технології та правил укладання. Для цього у нашої компанії є все необхідне: кваліфіковані спеціалісти та власний парк спецтехніки.

Першещо хочеться відзначити для замовника – це де розташовуватиметься асфальтний виріб. Від цього залежить планування будівництва, де мають бути враховані комунікації, сейсмічне розташування. Від цього залежить план земельних робіт. Наскільки глибоким має бути котлован (корито).

Друге– це чітке розуміння, які навантаження будуть проводитись на майбутній асфальтний виріб. Адже від цього залежить технологія укладання та кількість матеріалу для будівництва. Адже є велика різниця між автомобільною дорогою, паркуванням та тротуаром. Навантаження на них різні товщина шарів майбутнього виробу також буде різним. Ось приклад: стандартна товщина асфальтного покриття автомобільної дороги 6 см, для тротуару це 3 см, а аеродромне полотно має товщину 9 см.

Довірте укрладку асфальтового покриття професіоналам. Компанія "МіШеМ" на ринку будівництва доріг дуже давно. Ми знаємо як правильно, а головне довго вкласти асфальт.

Телефонуйте нам! Наші менеджери із задоволенням Вам допоможуть! Консультація та виїзд на об'єкт фахівця безкоштовно!

Тел.: (067) 455-56-65;

тел (067) 763-35-04.

Залишити повідомлення

Ваше повідомлення відправлено

Помилка при надсиланні повідомлення.