завантаження

Поточний ремонт доріг

Поточний ремонт доріг

Поточний ремонт дороги виконується між капітальними ремонтами дороги, коли асфальтове покриття вже потрібно міняти, а основа дороги не пошкоджена. Найчастіше поточний ремонт проводять на обласних та районних автомобільних дорогах – дорогах місцевого значення.

Обласні автомобільні дороги — це автомобільні дороги, які сполучають адміністративні центри областей з іншими населеними пунктами в межах області та із залізничними станціями, аеропортами, річковими портами, пунктами пропуску через державний кордон, місцями відпочинку.

Районні автомобільні дороги — це автомобільні дороги, які з'єднують адміністративні районні центри з іншими населеними пунктами, інші населені пункти між собою, підприємствами, об'єктами культурного значення, іншими дорогами загального користування в межах району.

Етапи поточного ремонту дороги:

  • Діагностика дорожнього покриття
  • Фрезерування (зняття верхнього пошкодженого шару)
  • Відсипання та планування дорожнього покриття
  • Асфальтування дорожнього полотна
  • Влаштування узбіччя дороги
  • Нанесення дорожньої розмітки та встановлення дорожніх знаків.

Компанія «МіШеМ» співпрацює з багатьма державними структурами, службами та департаментами на балансі яких знаходяться дороги, які потребують поточного ремонту. Наша компанія має великий досвід роботи з утримання та ремонту доріг місцевого значення в Київській, Житомирській, Закарпатській, Харківській, Сумській, Миколаївській та Одеській областях.

Телефонуйте нам! Наші спеціалісти із задоволенням Вам допоможуть!

Тел.: (067) 455-56-65

Тел.: (067) 763-35-04

Тел.: (098) 0-44444-0

З повагою,

компанія "МіШеМ"

Залишити повідомлення

Ваше повідомлення відправлено

Помилка при надсиланні повідомлення.